Ingyenes, egyéni árajánlatért kérjük, töltse ki az alábbi árajánlatkérőt vagy keressen fel minket az mls@mlsforditas.hu e-mail címen vagy a +36 30 2869550 telefonszámon.

Amennyiben van rá lehetősége, küldje el nekünk a fordítandó anyagot (vagy annak egy részét) e-mailben, hogy a lehető legpontosabb árajánlatot tudjuk adni.

Ha nem tudja nekünk elküldeni a fordítandó anyagot vagy annak egy részét, kérjük árajánlatkérésében adja meg, hogy milyen nyelvről, milyen nyelvre (nyelvekre) kéri a fordítást, milyen terjedelmű az anyag, mikorra kell elkészülnie a fordításnak és – amennyiben ismeri – milyen szakterületen íródott a fordítandó szöveg.

Forduljon hozzánk bizalommal a hét bármely napján.

Árajánlatkérő/Írjon nekünk!

Fordítási árak (már nettó 1,8 forint / karakterártól ! )

A fordítási díjakat a legtöbb esetben a fordítandó szöveg szóközökkel számolt karakterszáma alapján kalkuláljuk. Amennyiben nem áll rendelkezésre a fordítandó szöveg valamilyen szerkeszthető formátumban, az elkészült szöveg karakterszáma lesz a díjkalkuláció alapja.

A fordítási díjat befolyásoló legfontosabb tényezők:

  • a leggyakrabban előforduló idegen nyelvek (angol, német, francia, orosz, szlovák, cseh, lengyel, román, spanyol, olasz) esetében alacsonyabb a fordítási ár
  • minél nagyobb terjedelmű az anyag, annál alacsonyabb a fordítási ár
  • a sürgős megrendeléseknél a díjazás valamivel magasabb mint a nem sürgős fordítások esetében
  • az általános szövegek fordítási ára alacsonyabb a szakszövegek fordítási áránál